Om

Jeg tror på langvarige relationer baseret på tillid.

Tillid opstår, når man oplever at der leveres stabilt og kompetent, med troværdighed, respekt og oprigtig interesse.

Tilliden mellem kunde og rådgiver udgør en fuldstændigt afgørende ramme for den dialog, der gør det muligt at identificere og stille skarpt på de rigtige udfordringer.

Jeg har mere end 25 års rådgivningserfaring inden for It- & business advisory services, med en fortid i virksomhederne IBM Global Services, Gartner, Danske Bank og Zangenberg & Company.

Igennem årene har jeg rådgivet inden for områder som It- og digitaliseringsstrategi, optimering og automatisering af It- og forretningsprocesser, kravanalyse og dokumentation i forbindelse med systemvalg og systemudvikling, strukturering og gennemførsel af udbudsforretninger, forhandling, leverandørstyring, mv.

Jeg er metodestærk (men synes det er vigtigt at være pragmatisk) og stor tilhænger af struktur (men synes det er vigtigt at være fleksibel).

Jeg driver fremskridt, leverancer og værdi – nogle gange solo, men oftest gennem facilitering af kunde- og ekspertteams.

Udvalgte services leveres i samarbejde med stærke, professionelle partnere i netværket.

Jeg kan levere direkte fra mit eget firma, og jeg er åben for at levere via bureauer og som subcontractor.

Jeg er uddannet Cand. Merc. indenfor strategi, organisation og ledelse (M.Sc. in Economics & Business Administration) fra Copenhagen Business School.

Kontakt mig hvis du vil høre mere.